Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

ürkü bar yardımıyla bağırsakerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı çın iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde acil çıkış bünyelabilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın bapları tasarruf düzına için, rengine için evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması süflidaki gibidir

Defa skorsı: Binaların ön sayısı kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı yapılarda her katta bir tane ivedili çıkış bapsı alan almalıdır. Mürtefi katlı bünyelarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kanatı Yangın Çıkış Kapısı saf opsiyonel olarak alınan hidrolik düzen ile daha kesif kullanım sağlanabilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yerı gün, yangın kapıları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi diğer yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Bu doğrultuda ülke de ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı mükemmellik esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Bu baplar yapı taşı olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında insanlar ürkü evet ve bulundukları meydanı terk buyurmak lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle emeksiz kullanıma iye olan kapılar sayesinde insanoğluın panik durumu azalır ve güvenli çıkış katkısızlanır.

Antrparantez, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page